Cine suntem?

RIOGSM SERVICE este o companie de reparatii telefoane smartphone, tablete, PC, laptop. Facem diagnosticare la fata locului in incinta service-ului pana la reparatii complete pentru PC/Mac/laptop.

Din 2016 pana astazi am investit timp si rabdare pentru a fi la curent cu toate schimbarile din domeniul tuturor dispozitivelor de tip SMART pentru a oferi servicii de calitate clientilor nostri. Putem spune ca suntem "LA ZI" cu tot ce tine de resoftare , update-uri, decodari oficiale de retea totodata cu inlocuirea pieselor originale cat si compatibile de la furnizori de incredere pentru a putea oferi si garantie clientilor.

Clientii nostri fideli care revin la service-ul nostru gsm de reparatii telefoane, asa ca suntem recunoscatori si ne vom asigura intotdeauna sa oferim cele mai bune servicii de pe piata cand vine vorba de reparatii gsm in Bacau.

Ce putem face pentru tine?

RIOGSM SERVICE reprezinta un service GSM in Bacau care va ofera este cea mai rapida si meticuloasa modalitate de a rezolva problemele cu telefonul/tableta/PC/Laptop in timp util si fara prea tam-tam.

Tinand cont de acest tip de filozofie de afaceri, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de reparatii telefoane in Bacau interne, precum si cea mai buna lucrare posibila la fata locului, in incinta service-ului nostru GSM Bacau.

Suntem in domeniu de cativa ani , experienta isi spune cuvantul atata timp cat clientii nostri sunt multumiti si recenziile lor sunt cea mai buna modalitate de a ne ajuta sa prosperam in domeniul activitatii de reparatii telefoane mobile

Avem o abordare profesionala si amanuntita problemelor legate de dispozitivul dvs. chiar daca aceasta se intampla prin telefon, inainte de inceperea procesului de reparare.

Preturi Accesibile

Avand in vedere ca tehnologia este avansata si progreseaza mereu, incercam sa mentinem o balanta intre pret si calitatea pieselor necesare reparatiei luand in calcul si faptul ca piesele sunt scumpe mai ales cand sunt comandate de la producator. Va asiguram ca facem tot posibilul sa rezonam cu manopera, costurile si bugetul d-voastra pentru reparatie!

Evaluare GRATUITA

Are sens/se merita investitia sa iti repari dispozitivul? Va vom oferi cu placere o estimare GRATUITA, astfel incat sa se poata lua o decizie in cunostinta de cauza. Asa vei fi capabil sa controlezi efectiv daca este o decizie inteleapta sau nu sa va reparati dispozitivul GSM sau nu. O astfel de evaluare a preturilor ajuta la intelesul intregului proces! Se face in doua ore si este gratuita. Dupa diagnosticare va comunicam probleme depistate cat si costul reparatiei.

Aveti incredere in experienta noastra

Reparatiile sunt asigurate meticulos, astfel tu stai fara grija si noi ne ocupam de reparatie.

90 de zile garantie

Oferim o garantie de 90 de zile la majoritatea reparatiilor efectuate la noi. Testarea dispozitivelor este, de asemenea, o practica standard a noastra imediat dupa finalizarea reparatiei dumneavoastra. Astfel, daca apar probleme mai tarziu, va vom ajuta gratuit in aceste 90 de zile. Nu ne asteptam sa aveti probleme, dar este bine sa stiti ca aveti o garantie asigurata!